Bead Star winner

Bead Star winner

luni, 6 august 2012

"Fatima's hand"

Mana lui Fatima- este un simbol de protectie si noroc.
                             - impiedica relele sa ajunga la dumneavoastra, impingandu-le inapoi.
                             -este un simbol de protectie impotriva deochiului.
                              -reprezinta credinta in transmiterea binecuvantarii lui Dumnezeu, prin mana care este inrudita direct cu Cristos, atunci cand punea mainile pe bolnavi.
                               -un simbol, un talisman, o amuleta care, purtata la dumneavoastra, va aduce prosperitate, sanatate, noroc si iubire.


"A gonosz szem és Fatima keze - Fatima keze és a benne levő szem a szemmelverés elhárításának kitűnő eszköze."
"Az arab, izraeli, valamint indiai világban fontos szerepe van Hamsza, vagy Fatima kezének. Gonosz szellemek, rontás és átkok ellen viselik, a szem pedig a gonosz szem - gonosz ember átkának visszaverésére szolgál, és Isten szemét is jelképezi."


Mana lui fatima cu AMETIST
Din antichitate se spune despre AMETIST ca este cristalul care intareste vointa si echilibreaza metabolismul. ajuta purtatorul sa evolueze din punct de vedere spirirtual pe o treapta superioara, confera o gandire mai limpede, protejeaza impotriva oamenilor invidiosi si cu ganduri malefice. Remediu deosebit impotriva alcoolismului. 

Protejeaza nativii din zodiile Berbec (Cal) si Capricorn, Pesti si Varsator.

Mana lui Fatima cu PIATRA SOARELUI

Inca din antichitate se credea ca PIATRA SOARELUI este o piatra foarte buna pentru meditatie. Se spune ajuta la intarirea inimii si este folosita pentru tratarea bolilor genitale si ale gatului. Energizeaza si ajuta la eliminarea infectiilor si a balonarilor. Imbunatateste gandirea si ascute inteligenta. Se mai spune ca atrage buna dispozitie si tendinta de expansiune. De asemenea in antichitate se credea ca acest cristal purifica fiinta de pornirile si gandurile degradante. Grecii credeau ca piatra soarelui este foarte utila acelor persoane care sunt nesigure in actiunii, care oscileaza, persoanelor aflate intr-o continua cautarea a sinelui propriu. Piatra insufla calm, seninatate si armonie. 

Foarte buna pentru tulburarile afective, inlaturand depresia. Stimuleaza puterile de autovindecare, regleaza sistemul nervos si armonizeaza toate organele corpului. 
Protejeaza nativii din zodiile Balanta (Sobolan), Rac, Taur si Leu. 

Mana lui Fatima cu AVENTURINSe spune ca AVENTURINUL foloseste la echilibrarea emotionala si alinarea problemelor legate de inima. Actioneaza eficient impotriva gripei, racelilor si in cazul leziunilor pielii. In China Antica purta denumirea de "Piatra Imparatului", si se spunea ca asigura fericirea, linistea si prospetimea. De asemenea se mai credea despre acest cristal ca ascute mintea si o pastreaza sanatoasa. 

Protejeaza nativii din zodiile Rac (Cocos), Varsator, Pesti si Taur.

Mana lui Fatima si CORAL ROSU


In Egiptul Antic se credea despre CORAL ca este un remediu excelent pentru problemele legate de minte si creier. Era folosit pentru ameliorarea afectiunilor ochilor. Se utiliza si in cazurile bolilor aparatului urinar. De asemenea era folosit in ritualurile magice si religioase pentru invocarea spiritelor benefice. Era considerata piatra zeitatilor si era folosita pentru a atrage protectia asupra purtatorului pe planul sanatatii. Egiptenii o asezau de cele mai multe ori sub perna copilului pentru a atrage un somn linistit, vise frumoase si pentru ai intarii aura energetica. 
In Roma Antica era considerata piatra iubirii, si era folosita ca talisman pentru a proteja relatia de cuplu. Deoarece ea provenea din mare, romanii o foloseau si ca talisman de protectie in timpul calatoriilor cu vapoarele sau barcile.
 

Protejeaza nativii din zodiile Scorpion (Bou), Fecioara si Leu.


Mana lui Fatima cu SODALIT
In antichitate se credea ca SODALITUL calmeaza emotiile, scade tensiunea, linisteste, confera capacitatea de a gandi rational si de a trage concluzii logice, stimuleaza imaginatia si purifica subconstientul. In cristaloterapie se spune ca actiunea sodalitului vizeaza centrul mental de comanda si este folosit in tratarea maladiilor cu puternic determinism psihic. Indeparteaza teama, timiditatea si tendinta de autoinvinovatire. atrage linistea, relaxeaza fiinta, calmeaza agitatia si framantarile launtrice, insufla curaj si hotarare. De asemenea se mai crede ca acest cristal pazeste de energiile negative, de influentele malefice si de radiatiile nocive. 

Protejeaza nativii din zodiile Fecioara (Mistret), Balanta, Gemeni si Taur.

Mana lui Fatima cu PIATRA LUNII
Se spune ca PIATRA LUNII alunga tristetea, nostalgia si pesimismul. Confera buna dispozitie si echilibru sufletesc. Protejeaza de farmece si atrage relatiile sincere. In scop terapeutic aceasta piatra este folosita pentru tratarea durerilor stomacale, probleme ginecologice, de sarcina, nastere si lauzie. 

Protejeaza nativii din zodiile Gemeni, Rac si Balanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu